UTBILDNING

vad vi erbjuder

Tillsammans med en utbildningspartner erbjuder vi branschnära skräddarsydda utbildningar. Undervisningarna kan handla om allt från introduktioner till utbildningar om förändrat arbetssätt i Microsoft sfären.

utbildningar & partner

01

Vår partner har utbildningar för systemutvecklare, It-tekniker och projektledare. De är både ett innervation, utveckling och utbildningsföretag. Alla utbildningar är branschnära. Vi erbjuder över 36 olika kurser inom dessa områden. och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande.

livslångtlärande

02

IT-branschen är snabbföränderlig och informationsintensiv. Det är nödvändigt med kontinuerlig utbildning och ständig uppdatering av ett företags kompetens. Därför har vi tagit fram en föreläsningsserie som kan hjälpa dig och ditt företag med bland annat; digitala strategier, content marketing och digitalt ledarskap.

företagsanpassat

03

Vår partner har tagit fram många unika utbildningar för företag, kommun och högskola. Alla befintliga kurser kan också anpassas. Ni kommer bli nöjda med våra lärare som har lång erfarenhet och specialistkunskap inom sitt område.

Skriv din fråga här
arrow&v

KONTAKT

mail.png
call-answer.png

Kolla in oss!

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle

© 2019 Anzena AB | All rights reserved